BIRzman Kettinggereedschap

De ketting is misschien wel het belangrijkste onderdeel van je fiets en niets is zo vervelend als een krakende en piepende ketting tijdens het fietsen. Het is van belang om je ketting regelmatig te reinigen en te smeren. Dit komt niet alleen het fietsplezier maar ook de levensduur van de aandrijving ten goede. Birzman heeft alles in huis om je ketting soepel te laten lopen.

Gratis verzending bij besteding vanaf € 20,- en bestellingen geplaatst voor 15:00 uur worden de volgende werkdag geleverd!

Assortiment birzman kettinggereedschap

In ons kettingereedschap assortiment vind je onder andere een kettingmontageklem, missinglink tang voor KMC en SRAM kettingen, kettingponsen en reinigingsmiddelen. Naast kettinggereedschap leveren wij natuurlijk nog veel meer fietsgereedschap. Ook heeft Birzman fietspompen en fietstassen. Inderdaad, bij Birzman hebben we echt alles voor de fiets! Bekijk meteen ons assortiment en laat je overtuigen door de topkwaliteit.

birzman Kettinggereedschap kopen

Bestel je Birzman kettinggereedschap nu makkelijk en snel online! Gratis verzending vanaf € 20,- en bestellingen voor 15:00 uur geplaatst worden de volgende werkdag geleverd!