BIRZMAN Tangen

Behalve goede schroevendraaiers, inbussleutels en een degelijke fietspomp is ook een goede tang belangrijk wanneer je zelf het onderhoud aan je geliefde fiets(en) wil doen. Goed gereedschap is immers het halve werk! Met een speciale kabelknipper kort je moeiteloos je binnen en buitenkabels in tot de juiste lengte.

Bestel nu makkelijk en snel online. Voor 15:00 uur besteld is de volgende werkdag in huis!

Assortiment BIRZMAN tangen

Birzman levert verschillende kwalitatief hoogwaardige tangen voor reparatie- en verstelwerkzaamheden aan de fiets. Hierbij kun je denken aan een missinglink-tang, die speciaal is ontworpen voor het verwijderen van de quicklinks van fietskettingen, en een kabelknipper om kabels op maat te maken. Al onze tangen zijn, net als de rest van ons fietsgereedschap, voorzien van ergonomische handgrepen en een stijlvol ontwerp.
Naast tangen en ander fietsgereedschap leveren wij ook een ruim assortiment aan fietsaccessoires. Bekijk op je gemak het uitgebreide aanbod en laat je overtuigen door onze uitstekende service en kwaliteit!

BIRZMAN Tang kopen

Bestel je Birzman tang en ander gereedschap nu snel online! Met Birzman gereedschap weet je zeker dat je kwaliteit in huis haalt. Voor 15:00 uur besteld is de volgende werkdag in huis!