BIrzman Ratelsleutels

Een ratelsleutel is een ideaal gereedschap om makkelijk en snel bouten en moeren op je fiets aan te draaien. Door de vertanding in de kop van de sleutel hoef gereedschap niet steeds los te halen maar kun je bouten en moeren met een heen en weer gaande beweging aandraaien, ideaal voor lastig te bereiken hoekjes.

Op werkdagen voor 15:00 uur besteld is de volgende werkdag geleverd!

Assortiment birzman ratelsleutels

Birzman levert naast losse steek- en ratelsleutels en momentsleutels ook een ratelsleutel set met meerdere opzetstukken, die bovendien in beide richtingen gebruikt kan worden. Alle Birzman gereedschappen hebben een ergonomische vormgeving en zijn voorzien van een comfortabel handvat voor een optimale grip en een hoger gebruiksgemak. Behalve ratelsleutels leveren wij natuurlijk nog veel meer fietsgereedschap. Ook voor de aanschaf van bijvoorbeeld een nieuwe fietspomp of zadeltas ben je bij ons aan het goede adres. Neem een kijkje in het aanbod en laat je overtuigen door ons indrukwekkende assortiment!

birzman Ratelsleutel kopen

Bestel je Birzman ratelsleutel of ander fietsgereedschap nu makkelijk en snel online. Met Birzman ben je verzekerd van top kwaliteit, design en een scherpe prijs!
Bestellingen geplaatst voor 15:00 uur worden de volgende werkdag geleverd.