Framebescherming

Hoe voorzichtig je ook bent met je fiets, als je hem regelmatig gebruikt zullen er ongetwijfeld wel eens beschadigingen ontstaan. Denk bijvoorbeeld aan krassen aan de onderzijde van het frame, veroorzaakt door steenslag, of beschadigingen op de achtervork omdat de ketting er eens tegenaan is geslagen. Gelukkig zijn er tegenwoordig tal van mogelijkheden om je frame tegen dit soort beschadigingen te beschermen. En dat zonder dat je er iets van hoeft te zien! Birzman biedt ook voor jouw fiets de juiste framebescherming.

Framebescherming assortiment

Ons assortiment framebescherming bestaat uit speciale transparante stickers, die het frame en de crank van je fiets beschermen tegen krassen en andere beschadigingen door bijvoorbeeld steenslag en viezigheid. Je kunt deze stickers aanbrengen op de punten waar wrijving ontstaat of waar snel beschadigingen optreden, en zo het frame van je fiets mooi houden. De framebescherming is bovendien zeer eenvoudig aan te brengen.
Naast een frame beschermer kun je bij ons nog meer fietsaccessoires aanschaffen. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld bidonhouders en verwisselbare bagagedragers. Ook leveren wij een ruim assortiment aan fietsgereedschap. Bekijk het complete assortiment in de webshop!

Frame beschermer kopen

Is je fiets wel toe aan een nieuwe frame beschermer? Dan kun je deze heel eenvoudig bestellen via de webshop van Birzman, dé online specialist op het gebied van fietsgereedschap, fietsaccessoires en andere fietsbenodigdheden! Bij ons ben je altijd verzekerd van top kwaliteit voor betaalbare prijzen én een gratis verzending bij besteding van €20 of meer. Lang wachten op je bestelling is bij ons niet nodig: plaats je vandaag voor 15:00 je bestelling, dan zorgen wij ervoor dat je je nieuwe framebescherming de volgende dag al in huis hebt.